Un turist român, în loc de o vacanță minunată în Zakynthos, a avut parte de cele mai neașteptate momente: „Am fost dezamăgit de atitudinea polițiștilor”

Un turist român, în loc de o vacanță minunată în Zakynthos, a avut parte de cele mai neașteptate momente: „Am fost dezamăgit de atitudinea polițiștilor”
Foto: Facebook

Un turist român care spera să se bucure de o vacanță minunată în Zakynthos a avut parte ce cele mai neașteptate momente. Hoții au dat peste el de două ori, într-un interval scurt de timp, de doar câteva ore. În cele din urmă, bărbatul și-a împărtășit nemulțumirea pe rețelele de socializare.

Vacnța turistului nu a fost plină de relaxare, ci din contra, la locul de cazare, parcare și pe plajă. Problemele au început să apară la scurt timp după ce acesta a ajuns pe insulă și nu s-au terminat prea curând.

Foto: Facebook

Turistul român a fost prădat de două ori

Pe un grup de Facebook dedicat persoanelor care vizitează Grecia a apărut o postare care i-a șocat pe mulți dintre membrii, potrivit Cancan.

Unul dintre turiștii, care au ales drept destinație pentru vacanță Zakynthos, a fost victima hoților, de două ori. În primă fază, acesta și-a descoperit geamul mașinii spart, după ce s-au întors de la plajă. Inițial acesta a explicat că nu este sigur dacă hoții au reușit să fure prea multe lucruri, deoarece nu mai știa exact ce anume avea în mașină.

La doar o zi după acest incident, surpriza a venit la locul unde era cazat turistul. De data aceasta, hoții au forțat ușa de la intrare, au spart-o, intrând în casă.

Foto: Facebook

„Ne-a fost spartă locuința în care am fost cazați și ne-au fost sustrase mai multe bunuri, din fericire nu ne-au lipsit documentele. Paguba este destul de mare, dar cel mai mult am fost dezamăgit de atitudinea polițiștilor, atât a celor care au venit la fața locului cât și a celor de la secția de politie din Zakynthos.

Nici măcar nu au fost interesați de ceea ce s-a întâmplat spunându-ne foarte lejer: ‘Avem sute de astfel de cazuri pe zi, nu avem cum sa va ajutam, puteți da o declarație, dar nu va ajuta la nimic’. Cu alte cuvinte sunt depășiți de situație”, a scris pe Facebook turistul nemulțumit.

Urmăriți B1TV.ro și pe