Un urs polar, surprins de un fotograf urcându-se cu labele pe geamul maşinii sale

Un urs polar, surprins de un fotograf urcându-se cu labele pe geamul maşinii sale
Foto: dailymail.co.uk

Un urs polar a fost surprins de un fotograf urcându-se cu labele pe geamul lateral al maşinii sale. Dacă la început ursul părea prietenos, imaginile surprinse câteva secunde mai târziu arată cum animalul îşi arată fioros colţii şi scoate un urlet puternic.

Fotograful Tom Leeson povestește cum ursul a început să dea târcoale mașinii sale, în timp ce acesta se afla pe insula Barter din Marea Beaufort, pe coasta de nord din Alaska.

„Doi urşi s-au apropiat să cerceteze un schelet de balenă.  Nu părea să le fie foame, însă păreau curioşi să vadă camioneta. La un moment dat, unul dintre urşi s-a urcat cu labele pe uşa din spate a camionetei, în timp ce celălalt s-a aplecat asupra părţii laterale”, a declarat Leeson, citat de Daily Mail.

Fotograful povesteşte cum unul dintre urşi s-a apropiat de locul pasagerului din dreapta şi a început să privească înăuntru, după care a început să împingă cu labele în fereastra maşinii şi să urle.

Şoferul camionetei a pornit maşina şi a demarat în trombă, nu înainte ca fotograful să reuşească să surprindă câteva imagini inedite cu ursul polar.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului