Unde își lasă turiștii români bunurile personale când intră în mare în Grecia. Soluții care mai de care în online: „Faci o groapă sub pătură și le bagi într-o pungă”

Unde își lasă turiștii români bunurile personale când intră în mare în Grecia. Soluții care mai de care în online: „Faci o groapă sub pătură și le bagi într-o pungă”
Santorini, Grecia. Foto: Pixabay

Grecia rămâne una dintre destinațiile preferate de vacanță pentru turiștii români, iar unii dintre ei se întrec în curiozități și sfaturi pe forumuri de specialitate pentru a fi siguri că nu îi suprinde nimic în timpul sejurului.

Așa s-a întâmplat și pe „Forum Thasos”, o pagină de Facebook, unde cineva i-a întrebat pe conaționali ce fac cu bunurile personale atunci când intră în apă.

Unde își lasă turiștii români din Grecia bunurile personale când intră în mare

„Bună! Am și eu o întrebare. Când intrați în mare, ce faceți cu obiectele personale? Suntem doar două persoane și nu avem unde să le lăsăm”, a fost întrebarea care a lansat discuția.

„Le punem în geanta de plajă și punem un prosop peste, nu ne-a dispărut niciodată nimic”, a răspuns o utilizatoare.

„Am plecat și o oră înot și am lăsat tot pe plajă, n-am avut surprize și nici n-am auzit de astfel de probleme în Thassos”, a răspuns un altul.

Au existat și internauți puși pe glume.

„Faceți o groapă mare în nisip după care vă dezbrăcați. Beți o bere și apoi încă una și tot așa (…), apoi puteți intra în mare fără grija obiectelor personale”, a spus cineva.

„Urmăresc cu atenție comentariile! Tocmai mă gândeam cum să fac un ban vara asta să combin utilul cu plăcutul și să stau cât mai mult la mare… Și.. și… unde ziceți că vă lăsați portofelul”, a adăugat altcineva.

O femeie a povestit că există și umbrele prevăzute pentru astfel de situații.

„În Lefkada pe plaja Kathisma sunt șezlonguri, umbrela prevăzută cu cutie de valori plus o brățară cu care dezactivezi cutia de valori”, a explicat ea.

O utilizatoare a propus o soluție mai inedită.

„Faci o groapă sub pătură și le bagi într-o pungă, apoi punga în groapă și pătură sau cearșaful peste gropiță”, recomandă femeia, mai în glumă mai în serios.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)