Unul dintre cei mai temuți interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat în urmărire națională

Unul dintre cei mai temuți interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat în urmărire națională

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autorităților, la mai bine de o lună de la incident, transmite România TV.

Interlopul Costel Raiciu s-a predat autorităților

Costel Constantin Raiciu, din clanul Litrasu, s-a predat autorităților, informează România TV. Bărbatul a fost dat în urmărire națională după ce a coordonat un atac de timp mafiot, în seara de 23 iulie, în comuna Chiajna.

Atunci, doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii. Cei doi au fost loviți și lăsați în stare de inconștiență, cu răni grave, în mijlocul șoselei. Unul dintre cei doi bărbați atacați, Călin Pană, este fratele multiplei campioane la culturism Alina Pană.

Costel Raiciu, fost boxer de performanță la clubul Steaua, este cunoscut ca parte a anturajului lui Sile și Nuțu Cămătaru. În urmă cu 10 ani, acesta a fost acuzat de tentativă de omor calificat deosebit de grav, după ce a bătut cu sălbăticie un tânăr. În arest, l-a înjunghiat în picior pe un alt deținut.

În momentul de față, Sorin Raiciu este în continuare căutat de autorități.

Pistolariidin Chiajna au fost dațiîn urmărire națională. Sunt acuzațide tentativă de omor

Doi dintre indivizii implicați în conflictul sângeros de la Chiajnaau fost dați în urmărire națională.

La sfârșitul lunii iulie, poliția i-a dat în urmărire generală pe verii Costel Raiciu și Sorin Raiciu, ambii în vârstă de 30 de ani, implicați în incidentul sângeros de lângă București, de laChiajna.

Împreună cu alte două persoane, cei doi au fost acuzați că au blocat în trafic o mașină, în care se aflau două persoane, Călin Pană, alt văr de-al lor și prietenul acestuia Liviu Iordan și i-au atacat cu săbii și cu un pistol.

În urma atacului sângeros, în care s-au tras și focuri de armă, cele două victime au rămas întinse pe șosea până la venirea echipajelor de poliție și ambulanță.

La acelmoment, penumele lui Costel Raiciu și Sorin Raiciu au fost emise două mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile, după ce procurorii i-au pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni, între care cea mai gravă este tentativa de omor. De asemenea, cei doi sunt acuzați de distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Dupăatac, cei doi veri au fugit, însă fotografiile lor au fost publicate pe site-ul Poliției Române, la fel ca și datele de identificare și motivul pentru care au fost dați în urmărire națională.

Ultima oră
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane