Unul dintre cei mai temuți interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat în urmărire națională

Unul dintre cei mai temuți interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat în urmărire națională

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autorităților, la mai bine de o lună de la incident, transmite România TV.

Interlopul Costel Raiciu s-a predat autorităților

Costel Constantin Raiciu, din clanul Litrasu, s-a predat autorităților, informează România TV. Bărbatul a fost dat în urmărire națională după ce a coordonat un atac de timp mafiot, în seara de 23 iulie, în comuna Chiajna.

Atunci, doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii. Cei doi au fost loviți și lăsați în stare de inconștiență, cu răni grave, în mijlocul șoselei. Unul dintre cei doi bărbați atacați, Călin Pană, este fratele multiplei campioane la culturism Alina Pană.

Costel Raiciu, fost boxer de performanță la clubul Steaua, este cunoscut ca parte a anturajului lui Sile și Nuțu Cămătaru. În urmă cu 10 ani, acesta a fost acuzat de tentativă de omor calificat deosebit de grav, după ce a bătut cu sălbăticie un tânăr. În arest, l-a înjunghiat în picior pe un alt deținut.

În momentul de față, Sorin Raiciu este în continuare căutat de autorități.

Pistolariidin Chiajna au fost dațiîn urmărire națională. Sunt acuzațide tentativă de omor

Doi dintre indivizii implicați în conflictul sângeros de la Chiajnaau fost dați în urmărire națională.

La sfârșitul lunii iulie, poliția i-a dat în urmărire generală pe verii Costel Raiciu și Sorin Raiciu, ambii în vârstă de 30 de ani, implicați în incidentul sângeros de lângă București, de laChiajna.

Împreună cu alte două persoane, cei doi au fost acuzați că au blocat în trafic o mașină, în care se aflau două persoane, Călin Pană, alt văr de-al lor și prietenul acestuia Liviu Iordan și i-au atacat cu săbii și cu un pistol.

În urma atacului sângeros, în care s-au tras și focuri de armă, cele două victime au rămas întinse pe șosea până la venirea echipajelor de poliție și ambulanță.

La acelmoment, penumele lui Costel Raiciu și Sorin Raiciu au fost emise două mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile, după ce procurorii i-au pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni, între care cea mai gravă este tentativa de omor. De asemenea, cei doi sunt acuzați de distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Dupăatac, cei doi veri au fugit, însă fotografiile lor au fost publicate pe site-ul Poliției Române, la fel ca și datele de identificare și motivul pentru care au fost dați în urmărire națională.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)