VA AVEA LOC UN MARE MITING ÎN ROMÂNIA ?! TUDOR CHIRILĂ TOCMAI A FĂCUT ANUNȚUL !!! (FOTO)

VA AVEA LOC UN MARE MITING ÎN ROMÂNIA ?! TUDOR CHIRILĂ TOCMAI A FĂCUT ANUNȚUL !!! (FOTO)

Contextul politic actual l-a făcut pe Tudor Chirilă să reacționeze dur la adresa lui Liviu Dragnea, inițiatorul moțiunii anti-Grindeanu. Artistul este de părere că "ce se întâmplă zilele astea sub ochii noștri scârbiți și stupefiați este MULT mai rău decât ceea ce s-a întâmplat în februarie la ceas de noapte".

Chirilă nu-i iartă nici pe liberali, afirmând că PNL, partid care a sprijinit tabăra Dragnea în scandalul cu premierul Grindeanu, este un "alt partid populat de penali".

Citește și:Bendei, la control! ȘEFUL Digi, din nou LA POLIȚIE (VIDEO)

"Ferma animalelor", astfel caracterizează cântărețul ceea ce se întâmplă în România eruopeană a secolului 21.

"Tot ce se întâmplă zilele astea sub ochii noștri scârbiți și stupefiați este MULT mai rău decât ceea ce s-a întâmplat în februarie la ceas de noapte. O țară întreagă este călcată în picioare de un singur om. O mascaradă fără nicio cusătură se desfășoară nestânjenită. România este pur și simplu sugrumată, strivită de luptele pentru putere dintr-un partid de penali. Alt partid populat de penali (PNL) asistă neputincios de pe margine. USR nu are penali, dar nu reușește să devinăpartid. Alte partide adăpostesc alți penali. Țara este aproape de haos legislativ și administrativ. Oamenii sunt debusolați. Și atunci, mă întreb: oare de ce nu sunt de două ori mai mulți oameni în stradă decât în februarie cu o cerere simplă? O nouă lege a lustrației, niciun condamnat penal în funcție publică. Sau orice revendicare de bun simț care să elibereze politica și administrația românească de acești ticăloși fără scrupule. Pentru că, altminteri, o să ne ducem zilele într-o țară în care suntem zilnic scuipați în față de către ei. Și respectul nostru de sine va ajunge (dacă nu a făcut-o deja) atât de jos încât nu va mai avea niciun rost să ne întrebăm dacă mai suntem oameni. Între ei cei care își bat joc de noi nelimitat și noi cei care nu avem nicio limită în a accepta toată această batjocură va fi în curând un mare semn de egalitate. Ferma animalelor",s crie Chirilă peFacebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe