VACA ROŞIE e mai periculoasă decât BALENA ALBASTRĂ. Actrița Natalia Ester o face praf pe Gabriela Firea pentru acțiunea de marți de la o școală din București

VACA ROŞIE e mai periculoasă decât BALENA ALBASTRĂ. Actrița Natalia Ester o face praf pe Gabriela Firea pentru acțiunea de marți de la o școală din București

Primăria Capitalei a lansat campania "Stop joc! E viaţa ta!" de conștientizare a pericolelor la care se supun copiii și adolescenții jucând ”Balena albastră”. Cu această ocazie, marți, primarul-general Gabriela Firea și ministrul de Interne, Carmen Dan, au participat la un eveniment la Școala Gimnazială 164 din București.

Această acțiune a primarului general a fost extrem de criticată în mediul online. Actrița Natalia Ester este una din persoanele care a atacat-o virulent pe Firea pentru acțiune și pentru că l-a invitat în școală pe Cerebel care a încât versuri nepotrivite pentru vârsta elevilor.

"Doamna Firea umblă prin şcoli şi susține o campanie în care se cântă "fetițele sexy vor na na" şi "beau multe pahare'' nu ştiu de care. Domnia sa numeşte asta "muzica de calitate". Aplaudă şi dansează alături de copiii îmbrăcați cu forța în tricouri cu iz electoral.

Vaca roşie e mai periculoasă decât Balena albastră.", a scris pe Facebook actrița.

Și una din profesoarele din școală a lansat miercuri un atac extrem de critic la adresa lui Firea, numind acțiunea sa un "show comunistoid grotesc". (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)