Vadim Tudor condamnă eutanasierea maidanezilor: Vă blestem pe toți care faceți abatorul ăsta (VIDEO)

Vadim Tudor condamnă eutanasierea maidanezilor: Vă blestem pe toți care faceți abatorul ăsta (VIDEO)

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a criticat aspru decizia judecătorilor de la CCR de a declara constituțională „Legea maidanezilor”, arătând că va sesiza oficialii europeni în acest caz.

„Se va declanșa un scandal internațional colosal. Imaginea țării va fi făcută țăndări. Occidentul civilizat nu tolereză asemenea atrocități care nu au justificare și nu rezolvă problema. Vom sesiza comunitatea internațională. Oamenii aia nu înteleg cum s-a întors România la barbarie. Cine le dă voie acestor asasini să șocheze Europa unită?”, a spus Vadim Tudor.

Politicianul a spus că va trimite un protest tuturor oficialilor europeni, în care va reclama uciderea câinilor fără stăpân.

„Mâine vor omorî pensionari și copii. Vă blestem pe toți care faceți abatorul ăsta, să vă bată Dumnezeu pe voi și pe copiii voștri. Peste noi nu veți trece bestiilor. E Parlament de hingheri. Voi adresa tututor oficialilor Europei un protest. S-a depășit orice limită a crimei aici în România. Eu iubesc țara asta și vreau să o salvez”, a adăugat Corneliu Vadim Tudor.

Curtea Constituțională a decis miercuri că „Legea maidanezilor” este constituțională, astfel că animalele pot fi eutanasiate dacă nu sunt adoptate în termen de 14 zile.

Vadim Tudor: Vă blestem pe toți care votați eutanasierea câinilor

Embed:

Vadim Tudor condamnă eutanasierea maidanezilor

Embed:
Ultima oră
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU