Vâlcea: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni de pe DN 64

Vâlcea: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni de pe DN 64

O femeie a murit, iar alte două au fost grav rănite, luni seară, după ce au fost lovite de o mașină pe o trecere de pietoni de pe drumul național 64, în județul Vâlcea, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Alina Teodorescu, accidentul s-a produs, luni, la kilometrul 110 al drumului naţional 64.

O femeie care circula cu maşina dinspre Râureni către municipiul Drăgăşani nu a acordat prioritate la trecerea pentru pietoni şi a lovit în plin trei femei care traversau regulamentar strada.

Cele trei victime au fost transportate la spital, însă una dintre acestea, o femeie de 42 ani, a musirt.

O altă femeie în vârstă de 24 ani are o fractură deschisă la gamba stângă şi o fractură la braţul stâng.

Cea de a treia victimă, o femeie în vârstă de 40 ani, prezintă fracturi la braț, claviculă, fractură de bazin, fractură de tibie şi a suferit, în urma accidentului, dislocarea unuia dintre picioare.

În urma primelor verificări s-a stabilit că şoferiţa nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Femeia care a provocat accidentul, are 29 de ani şi este din Drăgăşani. În prezent, ea este cercetată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.