Valeriu Gheorghiță: Maratonul vaccinării de la București se va desfășura între 7 și 9 mai (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță: Maratonul vaccinării de la București se va desfășura între 7 și 9 mai (VIDEO)
Foto: Guvernul României / Facebook

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că maratonul vaccinării de la București se va desfășura între 7 și 9 mai, la cele două locații de la Sala Palatului și Biblioteca Națională.

„Pot să vă spun că după evenimentul din perioada 21 – 23 aprilie organizat la Timișoara, pe care noi îl considerăm un real succes prin faptul că a generat un curent pro-vaccinare în rândul populației locale și nu numai, și la nivel național, considerăm că este un eveniment care a deschis șirul evenimentelor de acest gen la nivel național, așa încât, în acest moment, pe lângă Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și celelalte universități de medicină și farmacie din Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, organizează astfel de evenimente în perioada 14 – 16 mai. Mai mult decât atât, la nivel județean, autoritățile locale au în vedere organizarea unor astfel de evenimente de tip maraton de vaccinare”, a afirmat el.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Maraton de vaccinare anti-COVID-19 la Satu Mare, între 7 și 9 mai

Amintim că un maraton de vaccinare anti-COVID-19 va avea loc în perioada 7 – 9 mai la Satu Mare. Persoanele care vor dori să se vaccineze vor putea face acest lucru în parcarea unui mall din municipiul Satu Mare, fără a avea nevoie de programare. Potrivit unui anunț al reprezentanților Prefecturii, în parcarea centrului comercial vor fi organizate patru fluxuri de vaccinare, fiind administrat serul Pfizer/BioNTech.

”Prefectul Altfatter Tamás a avut astăzi o întâlnire cu Lavinia Finta, center manager la Shopping City Satu Mare Mall și cu conducerea Direcției de Sănătate Publică Satu Mare și a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență pentru a dezvolta ideea parteneriatului în vederea organizării începând cu acest sfârșit de săptămână a Maratonului Vaccinării la Satu Mare”, se arată în anunțul Prefecturii.

Așadar, maratonul de vaccinare va avea loc în parcarea interioară a Shopping City Satu Mare Mall, va începe vineri, 7 mai, la ora 14.00 și se va încheia duminică, 9 mai, la ora 20.00.