Vali Vijelie, audiat la Secția 26 de Poliție

Vali Vijelie, audiat la Secția 26 de Poliție
Foto: B1 TV

Vali Vijelie este audiat, joi după-amaiză la Secţia 26 de Poliţie, în scandalul legat de agresarea unei femeie şi distrugerea unui autoturism.

Patronii unui salon de înfrumuseţare au reclamat la poliţie că Vijelie însoţit de trei prieteni, le-ar fi răpit o angajată şi ar fi distrus maşina fiului proprietarei salonului. Presa a speculat că femeia care ar fi fost cauza conflictului este amanta interpretului de doi ani de zile şi ar fi decis să îl părăsească pe acesta, lucru care l-ar fi scos din minţi pe acesta.

Invitat la emisiunea Can Can TV difuzată pe B1 TV, Vali Vijelie a negat că Ionela, femeia în cauză, ar fi amanta sa.

„Nu e amanta mea, e o cunoştinţă. O cunosc de un an, un an şi ceva, de la o petrecere, că asta prestez”, a declarat manelistul.

Presupusele victime ale agresiunii au declarat că Vijelie a distrus maşina şi a bătut-o pe Ionela. Despre motivele care au determinat refuzul fetei de a depune mărturie împotriva cântăreţului, Athos, fiul patroanei salonului, a spus că acesteia îi este frică.

Vali Vijelie, audiat la Poliţie

Embed: " />
Ultima oră
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani
19:07 - Vaccinarea anti-COVID nu afectează sarcina și nu reduce fertilitatea. Explicațiile CNCAV
19:01 - SUA au început evacuarea foștilor colaboratori din Afganistan, aflați în pericol după ascensiunea talibanilor