Moartă LUATĂ de poliție din SICRIU! „Doamne, apară şi păzește! Nu s-a mai auzit de așa ceva”

Moartă LUATĂ de poliție din SICRIU! „Doamne, apară şi păzește! Nu s-a mai auzit de așa ceva

Scene incredibile s-au derulat în judeţul Vaslui. Trupul neînsuflețit al unei femei a fost ridicat de politisti, chiar în timpul priveghiului de la biserică. Motivul? Rudele femeii au reclamat că aceasta ar fi fost omorâtă, însă sesizarea a fost luată în serios chiar înainte de înmormântare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Didina Maxim, o femeie de 62 de ani din satul Muntenii se Jos, a murit pe 1 aprilie, în brațele soțului. Cu durere şi lacrimi, rudele femeii s-au pregătit aşa cum trebuie să o conducă pe ultimul drum.

Aşa că trupul neînsuflețit a fost depus la biserica din sat, iar familia, vecinii si cunoscuții au mers la priveghi si i-au aprins lumânări.

Numai că, tot rudele femeii aveau o nelinişte. Drept pentru care au mers la poliție unde au mărturisit că au o bănuială: că Didina a fost omorâtă de soț.

Iar poliţiştii au intrat în acţiune. Au descins în biserică, au luat cadavrul din sicriu şi duşi au fost.

“Aseară, am tras clopotul. Dimineaţă, din nou. Asta e treaba mea. Mortul era în biserică. Oamenii au început să îi sape groapa. La amiază, mortul nu mai era în sicriu. Am avut un şoc! Cum să dispară mortul din biserică?! Am aflat apoi că rudele decedatei au făcut o plângere la poliție, au venit şi au luat cadavrul din sicriu şi l-au dus la Morgă pentru autopsie”, povesteşte clopotarul satului.

Tot satul a fost dat peste cap de teribila întâmplare. Oamenii nu au crezut însă în varianta crimei. Deşi femeia mai bea câte un pahar cu vecinele, ăsta nu era motiv ca Gheorghe al ei să o omoare, spune o femeie din sat.

„Doamne, apară şi păzește! Aşa ceva nu am auzit în viaţa mea! Să iei mortul din sicriu şi să-l aduci înapoi… Ea mai bea. Serveam chiar împreună câte un pahar! Era o femeie cuminte. Mai avea discuții cu soțul, dar nu cred că a omorât-o. Mă ia şi spaima! Nu s-a mai întâmplat una ca asta la noi în sat! Păcat!”, spune o vecină.

Cadavrul femeii nu a zăbovit mult în custodia poliţiei. La necropsie s-a constatat că moartea nu a fost una violentă, aşa că rudele au fost chemate să ia trupul înapoi.

Aşa că oamenii au luat sicriul gol din biserică și au mers cu el la morgă să o ridice pe Didina, spre a o aduce din nou la biserică, pentru un priveghi creștinesc şi pentru înmormântare.

Tags: