Care este stațiunea cochetă a litoralului românesc care a devenit o alternativă a stațiunilor din Bulgaria

Litoralul românesc tinde să revină în preferințele multor români, mai ales în contextul scumpirilor din alte țări turistice, solicitînd costuri rezonabile pentru condiții comparabile cu cele de peste hotare.

Venus s-a schimbat mult deși a fost aproape abandonată de autorități în 2014

Venus, abandonată o bună perioadă de timp din punct de vedere al investițiilor în infrastructură are acum foarte mari șanse să devină una dintre cele mai căutate stațiuni turistice. Asta deoarece în ultima vreme a atras cele mai mari investiții private din zona litoralului, fiind amenajate hoteluri și resorturi, are foarte multe spații verzi, plaje bine întreținute, cu golfulețe amenajate, potrivit unui material apărut pe site-ul monitorulsv.

Unul dintre cei care mizează pe succesul litoralului românesc este Aurelian Marin, managerul agenției de turism Paradis Tours, care aduce anual peste 150.000 de turiști în stațiunile de la Marea Neagră. “Venus a fost stațiunea cea mai dezavantajată, până în 2014 a fost complet abandonată. Startul a fost dat de unul dintre complexe, care a avut curajul să cumpere două hoteluri mari și să le renoveze foarte repede, după care a apărut interes pentru reabilitarea altor hoteluri.”

În vreme ce unii încearcă să scoată în evidență doar aspectele negative de pe litoralul românesc, cei care investesc aici spun că lucrurile s-au schimbat mult și că cei care vorbesc doar de rău trebuie să vină să se convingă că nu e chiar așa cum spun.

Urmăriți B1TV.ro și pe