Verișoara lui Voiculescu, după decizia instanței: Aș dori ca justiția din România să aibă curajul să dea decizii definitive de la început

Verișoara lui Voiculescu, după decizia instanței: Aș dori ca justiția din România să aibă curajul să dea decizii definitive de la început

Verișoara lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi, a declarat, joi, după condamnarea primită de omul de afaceri, că și-ar dori ca justiția românească să poată să ia decizii definitive de la bun început.

”Aș dori să aibă, dacă se poate, justiția în România curaj mai mult să dea de la încept decizii definitive pentru că numai așa țara noastra se va epura de problemele pe care le are la ora actuală. Eu am, cu domnul Voiculescu, turnătoriile descoperite la CNSAS, de 7 ani. Eu am primit 7 ani de acasă, dar cei 7 ani pe care mi-l oferă mie domnul Voiculescu este cam straniu. Slavă Domnului, văd că se mișcă foarte frumos spre îndreptarea acestor lucruri strâmbe”, a declarat Paraschiva Silaghi într-o intervenție pentru B1 TV.

Verișoara turnată de Voiculescu la Securitate a explicat că ea se află încă în proces cu acesta, vineri având o înfățișare în judecată unde îi cere daune morale.
Întrebată dacă crede că Voiculescu va candida la alegerile europarlamentare, Silaghi a replicat că nu își imaginează un astfel de scenariu.

”Nu cred că se va întâmpla treaba aceasta pentru că la Bruxelles s-a discutat. Chiar dacă exist astfel de persoane, sunt imediat expluzate. Noi, în Germania, am avut alegeri. Sunt partide care au pierdut, liberalii, toată guvernarea acestui partid a demisionat. Partidul verzilor a pierdut din ce au sperat, toți au demisionat”, a completat aceasta.

Paraschiva Silaghi a încheiat, spunând că își dorește ca termene viitoare să nu se organizeze ”în 20-30 de ani”, pentru ”că nu este normal”.

Paraschiva Silaghi, despre condamnarea la inchisoare primita de Voiculescu

Embed:

Ultima oră
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele