Victor Ponta: Mona Pivniceru va depune miercuri jurământul în calitate de ministru al Justiției

Victor Ponta: Mona Pivniceru va depune miercuri jurământul în calitate de ministru al Justiției

Premierul Victor Ponta a anunțat că demisia Monei Pivniceru va fi discutată în consiliul CSM miercuri, unde va fi și el prezent.

”Voi fi și eu prezent la acestă ședință, miercuri, și voi insista ca CSM să nu obstrucționeze ocuparea legală a locului de la Justiție de către Mona Pivniceru” a spus Ponta.

”Miercuri vom avea îndeplinire toate procedurile și miercuri seară doamna Pivniceru va depune jurământul” a mai dat asigurări primul ministru.

Primul ministrul a insistat din nou asupra necesitatea de a numi cât mai rapid un ministru la Justiție.

”Când cineva își dă demisia, nu pot să o țină cu forța judecător pe doamna Pivniceru. Nu înțeleg toate aceste amânări și sabotaje, tocmai din partea coelgilor doamnei Pivniceru” a spus Victor Ponta.

Vezi AICI mai multe detalii despre demisia Monei Pivniceru din CSM

Ponta, despre demisia lui Pivniceru de la CSM

Embed: " />
Ultima oră
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori