Victor Ponta și Crin Antonescu, înjurați de un editorialist de la Jurnalul Național: "Îngăduiți-mi să vă bag în … mamei voastre" (FOTO)

Victor Ponta și Crin Antonescu, înjurați de un editorialist de la Jurnalul Național: "Îngăduiți-mi să vă bag în ... mamei voastre" (FOTO)

Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt înjuraţi de un editorialist de la Jurnalul Naţional. Lucian Avramescu îi atacă violent pe liderii USL într-un comentariu şi, după ce o face, îşi cere şi scuze pentru invectivele folosite.

Ponta mai ești? Crin mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în … mamei voastre”. Acesta este titlul editorialului semnat de Lucian Avramescu de la Jurnalul Naţional. Jurnalistul nu l-a menajat deloc pe premier în creaţia sa.

Chiar, unde-i Ponta? la Miami, pe plajele Unchiului Sam, „cu bona”. Băsescu, lăsat liber să joace ţonţoroiul pe un pustiu politic, utilizând perfect neinspiratele plecări ale Titulescului Mic și Crinului Mare, cândva regal, lăsat să urle și să latre, face ce trebuie – urlă și latră. Punctează. Nu are dreptul la concediu Ponta? Are. Nu are, în schimb, dreptul la dezertare dintr-un câmp fierbinte de luptă, nu are dreptul la concediu de odihnă în timp ce speranțele publice fac metastază. Ponta, în numele a ceea ce am înghițit, ca om și ca scriitor, pentru voi, în numele nemeritatelor înjurături primite scuipăcios și puturos, în numele celor ce am crezut, eu nu cu totul, dar alții da, că sunteți, că sunteți oameni, vă atenționez cu toată sila – vă bag în… mamii voastre„, scrie Avramescu în editorialul său.

Aşa îşi încheie cel care se intitulează om şi scriitor, Lucian Avramescu.

Post scriptumul este cel care pune capăt editorialului. Editorialistul cere iertare distinselor și nevinovatelor mame ale politicienilor evocați mai sus, a notat Avramescu.

Într-un alt editorial, postat a doua zi, Avramescu susține că nu a scris decât ce gândește.

Da, recunosc, am scris cam slobod. Dar, ca de obicei, am scris ce gândesc”, a afirmat editorialistul.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)