Vila lui Florin Iordache a fost vandalizată: Social-democratul, taxat dur după gestul obscen din Parlament (VIDEO)

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizată: Social-democratul, taxat dur după gestul obscen din Parlament (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizată, după gestul obscen pe care acesta l-a făcut zilele trecute în Parlament.

Mălin Bot împreună cu Cristian Dide și alțo protestatari #rezist s-au prezentat sâmbătă dimineață în fața locuinței lui Iordache din localitatea Bragadiru, din Ilfov, au scris cu vopsea pe poartă „M..E” şi au limit afişe pe uşa garajului.

Gestul protestatarilor a fost taxat. Aceştia au primit fiecare o amendă în valoare de 300 de lei, informează B1 TV.

În timp ce contestatarii se aflau în fața casei lui Iordache, acesta a ieșit din garaj cu o mașină, iar, în grabă, a lovit un alt autoturism parcat în fața casei.

Incidentul sâmbătă vine după ce deputatul s-a ales și cu o plângere penală pentru gesturile obscene pe care le-a făcut în Parlamentul României. Asociația Voci pentru Democrație şi Justiţie a anunțat vineri că a depus o reclamaţie la Poliție pe numele social-democratului. Membrii acesteia sunt de părere că Parlamentul nu ar trebui să fie altceva decât un spațiu de dezbatere pentru legi şi politici publice în favoarea românilor.

Semnatarii plângerii penale subliniază că „valorile europene care ne definesc ca cetățeni ai UE nu ar trebui să conducă niciodată la astfel de reacții jignitoare indiferent de ceea ce se întâmplă în materie de decizii politice”.

Reacţiile vin după ce Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ. S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.