Arad: Doi bărbați au fost reținuți pentru violarea repetitivă a unui minor

Arad: Doi bărbați au fost reținuți pentru violarea repetitivă a unui minor

Doi bărbați au fost reținuți de către polițiștii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Arad, după ce au fost acuzați că au violat în mai multe rânduri, timp de nouă luni, un minor.

De asemenea, mama copilului de 11 ani a fost și ea reținută pentru că și-ar fi dat acceptul ca copilul să fie molestat de către cei doi indivizi, în schimbul unor sume de bani, informează Agerpres.

Copilul a fost dat în grija unui unchi, de către specialiştii DGASPC Arad.

„Cei doi bărbaţi reţinuţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, corupere sexuală de minori şi de rele tratamente aplicate minorului, în vreme ce femeia este cercetată sub aceleaşi acuzaţii, dar în calitate de complice. Din cercetările efectuate până acum în cauză s-a stabilit că pe parcursul a circa nouă luni, în perioada 1.07.2016- 1.04. 2018, doi bărbaţi în vârstă de 43 şi respectiv 21 ani, unul din comuna Zădăreni, iar celălalt din comuna Felnac, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa a unui minor de 11 ani, au întreţinut cu acesta relaţii sexuale în repetate rânduri. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei sale în vârstă de 49 de ani”, se precizează în informarea IPJ Arad.

Cei trei urmează să se prezinte în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Tags: