Vlad Cosma și Mircea Cosma află, luni, sentința definitivă în dosarul în care au primit condamnări la închisoare în primă în instanță (VIDEO)

Vlad Cosma și Mircea Cosma află, luni, sentința definitivă în dosarul în care au primit condamnări la închisoare în primă în instanță (VIDEO)

Vlad Cosma și tatăl său, Mircea Cosma ar putea afla luni sentința definitivă în dosarul în care au primit condamnări la închisoare în primă în instanță.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție sunt aşteptaţi să pronunţe, luni, o decizie definitivă în dosarul de corupţie în care au fost judecaţi fostul şef al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi fiul său Vlad Cosma. În primă instanţă, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar fostul deputat Vlad Cosma a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare. În acest caz judecătorii au amânat deja pronunţarea de trei ori.

Prezent la ÎCCJ, Vlad Cosma a declarat că este optimist în privința deciziei pe care urmează să o anunțe judecătorii.

”Suntem la Înalta Curte și eu nu am sa fac niciun comentariu, doar o să spun adevărul în sala de judecată. Sunt foarte optimist”, a declarat Vlad Cosma.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)