Zeci de persoane din Argeș și Vâlcea și-au găsit mașinile avariate din cauza țurțurilor

Zeci de persoane din Argeș și Vâlcea și-au găsit mașinile avariate din cauza țurțurilor
Foto: evz.ro

Zeci de persoane din Râmnicu Vâlcea și Pitești au găsit mașinile avariate, în ultimele zile, din cauza bucăţilor de gheaţă şi a ţurţurilor desprinşi de pe clădiri, relatează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, în ultimele trei zile poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul Rutier au eliberat 39 autorizaţii de reparaţie pentru autovehicule care au fost avariate din cauza căderii a unor bucăţi de gheaţă şi zăpadă de pe imobile.

Și în mai multe zone din municipul Pitești au fost semnalate astfel de cazuri.

Unii dintre proprietarii autovehiculelor avariate vor să dea în judecată autorităţile pentru a le obliga să plătească contravaloarea pagubelor, argumentând că maşinile erau parcate pe domeniul public în momentul în care au fost avariate.

Pentru prevenirea acestor accidente, Poliţia le recomandă şoferilor să parcheze autovehiculele la o distanţă de siguranţă faţă de locul unde ar putea cădea gheaţă, ţurţuri sau zăpadă de pe acoperişuri.

Ultima oră
16:14 - Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță reintroducerea șomajului tehnic pentru angajații afectați de pandemie
16:03 - Iulian Fota: Știm concentrarea de trupe și capabilitățile rusești, dar asta nu înseamnă că Rusia o să și invadeze Ucraina. Cred că deja se produce o detensionare ușoară / Nu există nicio fractură în relația SUA – UE
15:51 - Novak Djokovic, prima apariție publică după scandalul din Australia și revenirea în Serbia. Tot fără mască
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)