LASĂ-MĂ! Zodii care NU se potrivesc deloc

LASĂ-MĂ! Zodii care NU se potrivesc deloc
Foto:psichedintorni.it

Relaţia de cuplu este sortită eşecului dacă partenerii nu sunt compatibili. Iar zodiile sub semnul cărora s-au născut oferă indicii în acest sens. Dacă unele combinații reprezintă rețeta succesului, altele sunt garanția eșecului.

Berbec

Extrovertitul şi energicul Berbec nu este deloc compatibili cu introvertiţii şi conservatorii Raci şi Capricorni. Relaţiile de cuplu au şanse mici de reuşită când partenerii sunt născuţi sub aceste semne zodiacale.

Sursă Adevărul

Zodii care nu se potrivesc deloc: Taurul, incompatibil cu Vărsătorul

Cei născuţi sub zodia Taurului nu fac deloc casă bună cu nativii din Vărsător şi Leu. O altă relaţie nu tocmai armonioasă ar fi între Taur şi Scorpion.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt atraşi de isteţimea Fecioarelor şi de visătorii Peşti, dar aceasta nu înseamnă că sunt compatibili. Relaţiile de cuplu dintre ei nu funcţionează tocmai bine.

Rac

Instabilitatea este cuvântul care defineşte asocierea dintre Raci şi Berbeci, dar şi dintre Raci şi Balanţă. Berbecii se înflăcărează uşor, iar Balanţa caută mereu varietate – trăsături deloc compatibile cu stabilul şi familistul Rac.

Zodii care nu se potrivesc deloc: Leul, la cuţite cu Taurul

Taurul şi Scorpionul sunt zodiile cu care Leul este cel mai puţin compatibil. Toate cele trei semne zodiacale sunt caracterizate de încăpăţânare şi toate sunt obişnuite să primească ce-şi doresc.

Sursă Adevărul

Fecioară

Fecioarele care formează un cuplu cu nativi din zodia Gemeni şi Săgetător nu se vor bucura de o relaţie trainică. Cele două zodii au o viziune asupra vieţii foarte diferită de cea a Fecioarei.

Balanţă

Zodiile cu care Balanţa este cel mai puţin compatibilă ar fi Racul şi Capricornul.

Nativii din Rac sunt prea legaţi de rutina casnică, spre deosebire de cei din Balanţă, care sunt firi sociabile. Capricornul este prea hotărât şi insistent pentru a avea o relaţie armonioasă cu Balanţa.

Zodii care nu se potrivesc deloc: Scorpionii se bat pe putere cu Leii

Leul este o zodie la fel de puternică precum Scorpionul, iar trăsătura pe care o au în comun este tocmai cea care îi desparte în relaţia de cuplu. Nativii din Scorpion nu sunt compatibili nici cu Vărsătorii, fiindcă amândoi sunt încăpăţânaţi.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului reuşesc rareori să ajungă la un numitor comun cu cei din Fecioară şi Peşti. Nativii din Peşti sunt indecişi, lucru care nu este pe placul Săgetătorului, în vreme ce Fecioarele îşi apără prea mult propriile opinii.

Capricorn

Zodiile cel mai puţin compatibile cu Capricornii sunt Berbecul şi Balanţa

Firea impulsivă a Berbecilor nu se potriveşte cu echilibratul Capricorn, iar Balanţele au un temperament care le pare greu de controlat Capricornilor.

Zodii care nu se potrivesc deloc: Vărsătorului nu-i place rigidul Taur

Taurii sunt prea rigizi pentru Vărsători, în vreme ce Scorpionii sunt la fel de încăpăţânaţi precum Vărsătorii.

Peşti

Nativii acestei zodii nu au o comunicare bună cu Gemenii, aceştia din urmă fiind mult prea vorbăreţi pentru gustul Peştilor. Pe de altă parte, nici caracterul pragmatic al Săgetătorilor nu este pe placul celor născuţi sub zodia peştilor.