A mers la ginecolog chiar dacă era în vacanță. După ce doctorul a consultat-o, acesta a chemat imediat POLIŢIA

Un bărbat sud-african și logodnica lui ucraineancă au fost reținuți de poliție în Abu Dhabi după ce un doctor a descoperit că femeia era însărcinată.Galeria Foto

Emlyn Culverwell, 29 de ani, și Iryna Nohai, 27, au fost arestați pentru că au întreținut relații sexuale fără să fie căsătoriți, scrie anamariavasile.com. Să faci dragoste fără să fii într-o căsnicie este ilegal în Emiratele Arabe, iar cei care sunt prinși cu această ”crimă”, pot face mulți ani de închisoare.

Povestea celor doi iubiţi, în Galeria Foto.

IMAGINI DE INFARCT CU INNA! A RENUNȚAT LA HAINE ÎN VĂZUL TUTUROR! POZELE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

DRAMĂ TOTALĂ ÎN SHOWBIZ! IULIA VÂNTUR S-A ÎNNECAT ÎN LACRIMI! SALMAN KHAN, SĂLTAT DE MASCAȚI! E CUTREMURĂTOR CE A PUTUT SĂ FACĂ

Cei doi au fost arestați la spital pentru că nu au fost capabili să arate niciun act de căsătorie, dar încă nu au fost condamnați pentru că poliția încă investighează paternitatea copilului, de cât timp sunt cei doi sexual activi și testează statusul HIV al Irynei.

Femeia este ”vinovată” de Zina, termenul legal islamic care face referire la relațiile sexuale în afara legii, pe care Emiratele Arabe le-a criminalizat.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP