A murit cel mai cunoscut criminal în serie din Marea Britanie

A murit cel mai cunoscut criminal în serie din Marea Britanie
foto: CNN

Ian Brady, unul dintre criminalii care au marcat istoria Marii Britanii, s-a stins din viață la 79 de ani din cauza unui cancer pulmonar.

El și soția lui,Myra Hindley, erau considerați, prin anii '60, printre cei mai periculoși criminali ai vremii. Majoritatea victimelor lor au fost copii.

În 1966, cei doi au ajuns după gratii. El a fost acuzat pentru abuz sexual și uciderea luiJohn Kilbride (12 ani), iar Myra a fost închisă pentru uciderea luiLesley Ann Downey(10 ani)și a lui Edward Evans(17 ani), potrivit CNN.

Câțiva ani mai târziu, în1987, cei doi au recunoscut că au mai comis o crimă, și anume moartea altor doi copii,Pauline Reade (16 ani)și a lui Keith Bennett (12 ani).

Ian Brady a fost diagnosticat cupsihopatie și în1985 a fost internat într-un spital de psihiatrie unde era supravegheat constant. Myra a murit în anul 2002 din cauza uneibronhopneumonii.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat