Accident în lanț cu 25 de mașini pe o șosea din Italia: Două persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite (VIDEO)

Accident în lanț cu 25 de mașini pe o șosea din Italia: Două persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite (VIDEO)

Carambol pe o șosea din regiunea italiană Piemont. Doi oameni au murit și alți 30 au fost răniți într-un accident în lanț în care au fost implicate 25 de mașini, informează ilgazzettino.it.

Carambol în Italia: 25 de mașini s-au ciocnit pe o șosea acoperită de gheață

Coliziunea a avut loc pe autostrada A32Torino-Bardonecchia și s-a produs din cauza gheții de pe șosea. O mașină ar fi derapat, iar șoferul unui autoturism din spate a oprit ca să ajute. Acela a fost momentul în care restul mașinilor nu au mai putut opri și s-a produs accidentul în lanț.

Cele două persoane care și-au pierdut viața sunt un bărbat de 38 de ani și o femeie de 71 de ani care au murit în timp ce erau transportați cu elicopterul la spital.

De asemenea, doi dintre răniți sunt în stare gravă.

După apariția imaginilor de la locul tragediei, pe rețelele sociale s-a stârnit un val de comentarii furibunde din partea șoferilor italieni. Oameni se plâng că deși taxele sunt mari, șosele nu sunt bine întreținute.

”Tarifele sunt întotdeauna mai mari, dar nu există întreținere!Unde merg banii?”, a scris un internaut, potrivit sursei citate.

Alții au acuzat autoritățile că nu au împrăștiat material antiderapant pe carosabil.

Accident în lanț cu 25 de mașini pe o șosea din Italia: Două persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite

Accident în lanț cu 130 de autoturisme în Texas

Un accident similar a avut loc, recent, și pe o șosea din statul american Texas. Peste 130 de mașini au fost implicate într-un carambol produs tot din cauza poleiului de pe carosabil care a făcut frânarea imposibilă. Șase persoane au murit în urma accidentului în lanț, iar alte câteva zeci au fost rănite.

Urmăriți B1TV.ro și pe