Actorul britanic Colin Firth critică Brexit și încearcă să obțină cetățenie italiană

Actorul britanic Colin Firth critică Brexit și încearcă să obțină cetățenie italiană
foto: today.com

Actorul britanic Colin Firth își dorește să devină cetățean italian, așa că a depus documentele necesare pentru solicitarea acestui lucru la Ambasada Italiei din Londra.

Actorul a luat această decizie în urma deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, proces cunoscut sub numele de Brexit.

”Colin Firth era îngrozit de Brexit şi este îngrijorat de consecinţele acestuia”, a spus un apropiat de-al actorului pentru Daily Mail, potrivit Digi24.

Colin Firth, de 56 de ani, este căsătorit cu o producătoare italiană de film, pe nume Livia Giuggioli, și știe să vorbească foarte bine limba italiană.

Cei doi soți sunt părinții a doi copii, Luca și Matteo, cu vârste de 13, respectiv 13 ani și locuiesc cu toții în Londra.

Actorul britanic nu este de acord cu hotărârea luată de Marea Britanie de a ieși din UE.

”Pentru mine, acesta este un dezastru de proporţii nebănuite. Brexit-ul nu are niciun aspect pozitiv. Mulţi dintre colegii mei, inclusiv Emma Thompson, sunt, ca şi mine, europeni entuziaşti, şi nici acum nu ne vine să credem ce s-a întâmplat”, a spus actorul.

”Colin Firth a aplicat pentru a obţine cetăţenie dublă (britanică şi italiană) pentru a avea acelaşi tip de paşaport cu soţia şi copiii lui”, a explicat purtătorul de cuvânt al actorului.

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)