Adolescentă de 13 ani, bătută și umilită de patru tinere. Imagini cu puternic impact emoțional (VIDEO)

Adolescentă de 13 ani, bătută și umilită de patru tinere. Imagini cu puternic impact emoțional (VIDEO)
Foto: captura video

O adolescentă de 13 ani, dinTârgu Jiu, a fost bătută și umilită de patru tinere, în timp ce era filmată de către un tânăr. Imaginile cu un puternic impact emoțional au fost postate de organizația„Stop Bully Romania“, în încercarea de a preveni aceste cazuri.

„Acest incident a avut loc în Targu Jiu în data de 05.09.2020. Dacă ştie cineva mai multe despre caz si ne poate oferi câteva informaţii despre agresoare si victima“, se arată în postarea publicată de „Stop Bully Romania“.

Polițiștiis-au autosesizat

După apariția filmării tulburătoare, oamenii legii s-au autosesizat și au reușit să le identifice pe agresoare. „În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj dispunând efectuatarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14,din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii. Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe“, spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Atenție imagini cu puternic impact!