Adrenalină dusă la extrem: Un american a sărit din avion fără parașută. „Aproape că levitez, este incredibil!” (FOTO, VIDEO)

Adrenalină dusă la extrem: Un american a sărit din avion fără parașută. „Aproape că levitez, este incredibil!” (FOTO, VIDEO)

Adrenalină dusă la extrem! Un american a sărit din avion, de la o înălțime de 7.600 de metri, fără parașută. Luke Aikins are o experiență vastă în salturile cu parașuta și a reușit să ducă la bun sfârșit cascadoria care i-ar fi putut fi fatală, potrivit rt.com.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a sărit din avion și a aterizat într-o plasă de siguranță de dimensiunile unui teren de fotbal.

Evenimentul a avut loc în Simi Valley, California, și a fost transmis în direct de o televiziune americană.

„Aproape că levitez, este incredibil!”, a declarat Luke Aikins. „Tocmai s-a întâmplat asta! Nici măcar nu mai pot să vorbesc”, a continuat el, mulțumindu-le celor din echipa sa pentru ajutor.

Luke Aikins a sărit din avion, alături de alți trei bărbați, care l-au asistat în primele momente. Aceștia și-au deschis apoi parașuta, în timp ce Luke a continuat căderea liberă. El a aterizat apoi în plasa de siguranță uriașă, realizată special pentru acest eveniment.

Luke Aikins a efectuat, de-a lungul unei cariere de 25 de ani, aproximativ 18 mii de salturi din avion.

Adrenalină dusă la extrem! Un american a sărit din avion fără parașută

#DIRECT_ONE_ls17cm#

Un american a sărit din avion fără parașută

Ultima oră
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație
20:38 - Atacul asupra petrolierului Mercer Street, în care și-a pierdut viața un român | Ambasadorul român şi însărcinatul cu afaceri britanic, convocaţi la MAE iranian
20:07 - Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz-Băi filmat când își umilea fiica, și-a pierdut mandatul. El și-a lăsat cumnatul primar interimar
20:04 - PSD: Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil. Proiectul trebuie să fie înscris pe ordinea de zi din Camera Deputaților
19:39 - Elevii români au câștigat trei medalii de aur și una de argint la Olimpiada Internațională de Chimie. „E un rezultat cu adevărat excepțional”