Aeroportul din Istanbul nu mai funcționează. O parte din acoperiș s-a prăbușit din cauza ninsorilor abundente (video)

Aeroportul din Istanbul nu mai funcționează. O parte din acoperiș s-a prăbușit din cauza ninsorilor abundente (video)

Ninsorile abundente au dus la suspendarea temporară a zborurilor către și dinspre Istanbul. Potivit Daily Sabah și CNN Turk, o parte din acoperiș din zona cargo a aeroportului din Istanbul s-a prăbușit luni din cauza zăpezii.

„Acoperișul unității noastre, care deservește marfa turcească pe aeroportul din Istanbul, s-a prăbușit din cauza cantității de zăpadă și a furtunilor (…) Niciunul dintre colegii noștri nu a avut de suferit din cauza acestei situații pe care o urmărim îndeaproape”, a remarcat pe Twitter, Yahya Üstün, consilierul de presă al Turkish Airlines.

Zborurile pe aeroportul din Istanbul  au fost oprite până luni,  până la ora locală 18. La rândul său, Turkish Airlines și-a suspendat toate zborurile până marți dimineață.

Prin urmare, au fost anulate 36 de zboruri către și dinspre aeroportul din Istanbul și 31 de zboruri programate luni de pe Sabiha Gökçen (al doilea aeroport al orașului).

Închiderea aeroportului din Istanbul a afectat zborurile care fac legătura cu destinații din Orientul Mijlociu, Africa, Europa și Asia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”
09:33 - OMS: 80 de cazuri de variola maimuței confirmate în 11 țări și 50 de suspiciuni. Experții avertizează asupra riscului de răspândire a virusului