Al-Qaida amenință din nou: Obama este protejat de armata sa, dar pe voi cine vă apără?

Al-Qaida amenință din nou: Obama este protejat de armata sa, dar pe voi cine vă apără?
Al-Qaida a amenințat din nou că se va răzbuna pentru moartea lui Osama bin Laden, relatează Reuters.Amenințările rețelei teroriste au fost publicate pe site-ul Al-Fajr Media Center prin intermediul căruia au...

Al-Qaida a amenințat din nou că se va răzbuna pentru moartea lui Osama bin Laden, relatează Reuters.

Amenințările rețelei teroriste au fost publicate pe site-ul Al-Fajr Media Center prin intermediul căruia au anunțat că cetățenii americani vor plăti pentru decizia făcută de președintele Barack Obama, care a fost „o mare greșeală” și „un mare păcat”.

„Obama v-a distribuit sângele martirului nostru. Noi suntem un popor islamic ce nu poate să rămână indiferent la ceea ce s-a întâmplat, așa că nu ne blamați după această zi. Voi sunteți cei care ați decis asta și sunteți cei care veți plăti pentru acest lucru. Obama este protejat de armata sa, dar cine vă va proteja pe voi de asaltul nostru? Trebuie să răzbunăm uciderea Șeicului Jihadului și Leului Islamului într-un așa fel încât America să uite de bucurie și să plângă cu sânge”, arată comunicatul trimis de Al-Qaida.

De aseamenea în anunțul dat rețeau teroristă a avertizat că „dacă orice mujuhaedin găsește o ocazie să profite de ea. Să nu se consulte cu nimeni pentru a ucide americani sau a le distruge economia”.

Fii lui Osama bin Laden consideră aruncarea cadavrului tatălui lor în mare drept umilitoare și inacceptabilă și îl vor da în judecată pe președintele american, Barack Obama.

„Îl considerăm pe președintele Obama, în persoană, responsabil pentru elucidarea sorții tatălui nostru, Osama bin Laden”, susține unui dintre fii fosului lider Al-Qaida.