"Am confruntat o musulmancă și am pus-o să îmi explice ce s-a întâmplat la Bruxelles": Britanicul care a vrut să o facă pe eroul, arestat de poliție (FOTO)

"Am confruntat o musulmancă și am pus-o să îmi explice ce s-a întâmplat la Bruxelles": Britanicul care a vrut să o facă pe eroul, arestat de poliție (FOTO)

Un britanic care a povestit pe Twitter cum a oprit o femeie musulmană pe stradă pentru a-i cere explicații pentru atentatele din Bruxelles a fost arestat!

Matthew Doyle se află în custodia unei secții de poliție din sudul Londrei, potrivit Gândul.

"Am arestat un bărbat de 46 de ani, suspectat de incitare la ură rasială pe reţelele de socializare", a declarat un polițist.

Bărbatul scrisese pe rețeaua socială că "am confruntat o musulmancă ieri în Croydon. Am pus-o să îmi explice ce s-a întâmplat la Bruxelles. 'Nu are nicio legătură cu mine', a ocolit ea răspunsul".

Inițiativa lui nu a fost apreciată de internauți care, în același stil, i-au cerut explicații pentru atrocitățile comise de Breivik, sclavia, diverse genocide, violuri etc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:26 - Amenzi usturătoare pentru românii care comercializează carne de porc neexpertizată sanitar veterinar. Condițiile legale pentru tăierea porcului în 2022
12:25 - Nicolae Ciucă, despre aderarea la Schengen: Vom cere să se formuleze în Consiliul JAI de joi, prin vot, o decizie pentru România. Hotărârea noastră de a contribui la securitatea europeană este fermă (VIDEO)
12:20 - SUA nu împiedică Ucraina să își dezvolte propriile capacități de atac cu rază lungă de acțiune, spune șeful Pentagonului
12:14 - Medicii români se tem de o triplă epidemie fără precedent: peste 100.000 de persoane s-au îmbolnăvit în decurs de șapte zile
12:04 - Rareș Bogdan și liderul grupului PPE, în drum spre Viena pentru „ultimul asalt” privind aderarea României la Schengen: „Ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cancelarul Austriei”
11:56 - Ayatollahul Khamenei cere reexaminarea sistemului cultural al Iranului, în contextul protestelor fără precedent
11:52 - După protestele fără precedent, China relaxează restricțiile împotriva Covid-19
11:43 - 25 de persoane reținute pentru un presupus complot de extremă dreapta pentru răsturnarea statului german. Au fost efectuate arestări și în Austria, și în Italia
11:40 - O tânără mămică a avut parte de șocul vieții sale după ce a născut. Totul s-a întâmplat de Sfântul Nicolae
11:33 - Sărbători fără colindători? Orașul în care cei care pleacă la colindat riscă amenzi cuprinse între 200 și 1.000 de lei