Andrei Năstase: Când oamenii noștri mureau la Nistru și apărau independența Republicii Moldova, proxenetul penal și politic Plahotniuc vindea femeile noastre, fetele noastre (VIDEO)

Andrei Năstase: Când oamenii noștri mureau la Nistru și apărau independența Republicii Moldova, proxenetul penal și politic Plahotniuc vindea femeile noastre, fetele noastre (VIDEO)
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Andrei Năstase, vicepremier și ministru de Interne în Guvernul Sandu din Republica Moldova, l-a catalogat pe Vladimir Plahotniuc, artizanul fostei puteri, drept „criminal de sorginte sovietică”, „un proxenet penal și politic”.

„O bună prezență a unor oameni aici, în Chișinău, a servit nu României, nu Republicii Moldova, ci unui criminal de sorginte sovietică, Plahotniuc, un proxenet penal și politic. Când oamenii noștri mureau la Nistru și apărau independența Republicii Moldova, acest individ făcea trafic de ființe umane la Chișinău, vindea femeile noastre, fetele noastre. Acum a ajuns în Parlamentul Republicii Moldova să cumpere deputați, să facă majorități prin corupție, fraudă, șantaj”, a declarat Andrei Năstase, pentru B1 TV.

Totodată, Co-președintele blocului ACUM susține că Vladimir Plahotniuc, care ar fi fugit deja în Turcia, s-a bucurat și încă se bucură de susținere de la București. (Detalii AICI)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:22 - Ministrului Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a cosntatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)
19:11 - DENT ESTET, parte a grupului MedLife, reconfirmă poziția de lider al pieței de servicii stomatologice din România, anunțând o creștere de 60% a cifrei de afaceri în primul semestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)