Anglia: Imaginile din cabina de pilotaj a avionului prăbușit în timpul unui spectacol aerian dezvăluie că aeronava a răspuns la comenzile pilotului

Anglia: Imaginile din cabina de pilotaj a avionului prăbușit în timpul unui spectacol aerian dezvăluie că aeronava a răspuns la comenzile pilotului
Foto: independent.co.uk

Imaginile din cabina de pilotaj a avionului prăbușit în sudul Angliei, în timpul unui spectacol aerian la Shoreham, arată că aeronava „a răspuns la comenzile pilotului”, informează HTC News.

11 persoane au murit, după ce aparatul de zbor Hawker Hunter, un model din anii 1950, nu a reușit una dintre cascadorii și s-a prăbușit pe o autostradă din orașul portuar West Sussex.

Raportul inițial a dezvăluit că în cabina pilotului nu au fost înregistrate indicații anormale în timpul zborului. Aeronava a lovit mai multe mașini pe o șosea principală, la nord de Aeroportul Shoreham.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)