Anglia: Pieton aruncat în aer de un şofer grăbit şi lăsat să moară pe asfalt

Anglia: Pieton aruncat în aer de un şofer grăbit şi lăsat să moară pe asfalt

Un pieton din Marea Britanie a fost grav lovit pe o stradă din oraşul Stockport, Greater Manchester,  şoferul fugind de la locul faptei şi lăsându-l pe pieton să zacă pe asfalt, relatează Daily Mail.

Imaginile în care Dale O’Malley, în vârstă de 28 de ani, a fost aruncat în aer ca o păpuşă de un şofer grăbit, au fost surprinse de o cameră de luat vederi al unui autobuz parcat în apropiere de locul incidentului. Familia victimei a cerut poliţiei să le facă publice, sperând că îl vor convinge pe şofer să se predea.

Incidentul s-a petrecut duminică, la ora 11:05, în timp ce O’Malley traversa strada, când un autoturism marca Peugeot 206 l-a lovit în plin şi şi-a continuat drumul.

Victima s-a ales cu un picior şi o mână rupte, leziuni la nivelul capului şi a fost dus de urgenţă la spital, situaţia lui fiind în continuare critică.

„Imaginile coliziunii sunt deranjante, dar nu îmi cer scuze petru că le-am făcut publice. Aşteptăm ca şoferul sau cineva care a văzut accidentul să ia legătura cu noi. Cei care au văzut un Peugeot 206 avariat sau mecanicii care au fost rugaţi să repare o asemenea maşină, sunt rugaţi să ia legătura cu poliţia”, a spus inspectorul Susan Redfern, Poliţia din Greater Machester.