Aniversare inedită la 92 de ani. O bătrânică a făcut saltul vieții (FOTO)

Aniversare inedită la 92 de ani. O bătrânică a făcut saltul vieții (FOTO)

Moment inedit pentru o femeie din Statele Unite. Aceasta a ales să-și sărbătorească aniversarea a 92 de ani într-un mod aparte.

Cum nu foarte multă lume se poate lăuda că ajunge la venerabila vârstă de 92 de ani, femeia a decis să marcheze momentul într-un mare fel.

Phyllis Guthrie a decis să sară cu o parașută din avion.

“Mă simt ușor amorțită. Nu sunt agitată, nu îmi este frică”, a declarat Phyllis Guthrie cu doar câteva minute înainte să sară din avion, potrivit Libertatea.

Femeia a fost însoțită de un instructor în momentul în care a făcut saltul vieții.

“Nu îmi vine să cred că am făcut asta. Cel mai ciudat moment este cel în care sari din avion. Nu ai timp să te gândești”, a spus femeia imediat după inedita experiență.

Foto: NorthFoto

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)