Apple ar putea lansa modele îmbunătăţite ale seriei MacBook Pro

Apple ar putea lansa modele îmbunătăţite ale seriei MacBook Pro
Mai multe zvonuri indică faptul că Apple plănuieşte să lanseze, joi, o serie de modele îmbunătăţite pentru ediţiile MacBook Pro. Cu excepţia reproiectării MacBook Air, Apple nu a mai lansat modele noi pentru...

Mai multe zvonuri indică faptul că Apple plănuieşte să lanseze, joi, o serie de modele îmbunătăţite pentru ediţiile MacBook Pro. Cu excepţia reproiectării MacBook Air, Apple nu a mai lansat modele noi pentru seria MacBook Pro din aprilie 2010.

Unul din multele zvonuri lansate pe internet susţine că Apple va integra noua tehnologie dezvoltată de Intel, Sandy Bridge, în noile sale modele. Această speculaţie este plauzibilă ţinând cont de faptul că Apple tinde să fie de obicei printre primele companii care incorporează noile tehnologii dezvoltate de Intel.

Intel a anunţat recent că a descoperit un defect de proiectare la noile procesoare Sandy Bridge, fapt ce a dus la întârzierea producţiei. Sursele menţionează însă că Apple nu va fi afectată de această întârziere.

Fondată în 1976 de Steve Jobs, Apple, este printre cei mai mari jucători de pe piaţa produselor electronice şi al computerelor. Apple este în principal cunoscută pentru seria de computere Macintosh.