Armata ucraineană anunță o nouă reușită: Un nou comandant al Forțelor Aeropurtate Ruse a fost ucis

Armata ucraineană anunță o nouă reușită: Un nou comandant al Forțelor Aeropurtate Ruse a fost ucis
Armata ucraineană anunță o nouă reușită: Un nou comandant al Forțelor Aeropurtate Ruse a fost ucis. Sursa Foto: Twitter/@Shtirlitz53

Forțele armate ale Ucrainei au eliminat un ofițer rus de Stat Major și comandant în cadrul Forțelor Aeropurtate ale Rusiei.

Anatoli Stefan, colonel în Forțele Armate ucrainene care anterior a anunțat uciderea mai multor generali și comandanți ruși, a transmis eliminarea locotenent-colonelului Pavel Kisliakov.

Ucrainenii au eliminat un nou comandant al Forțelor Aeropurtate Ruse

Anatoli Stefan a menționat călocotenent-colonelului Pavel Kisliakov a fost șef adjunct de Stat Major și comandantul Departamentului Operațional al Brigadei 11 Aeropurtate a Rusiei.

„Locotenent-colonelul Pavel Kisliakov a părăsit chat-ul. Denazificat și demilitarizat oficial”, a scris ofițerul ucrainean pe pagina sa de Twitter, încheindu-și postarea cu tradiționalul „Glorie Națiunii și moarte inamicilor!”.

Eliminarea locotenent-colonelului Pavel Kisliakov a fost confirmată și de presa rusă, site-ul RuNews24 raportând că soldatul a fost înmormântat în orașul Pavlovskii Posad din regiunea Moscovei.

Ofițerul rus în vârstă de 42 a fost înmormântat cu onoruri militare, potrivit hotnews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)