Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale (VIDEO)

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale (VIDEO)
Foto: huffingtonpost.com

Fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a avut o reacție fermă după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice.

Cunoscutul actor american i-a transmis liderului de la Casa Albă că ”un singur om nu poate opri revoluţia energiei verzi şi nici nu poate distruge progresul”, și l-a avertizat , din funcția de șef al statului ”are responsabilitatea de a proteja oamenii”.

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Nu putem să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale

#DIRECT_ONE_mw56w5#

”Un singur om nu poate opri revoluția energiei verzi. Președintele Trump spune că retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice.
Mesajul meu pentru dumneavoastră, domnule președinte, este că în calitate de funcționar public, mai ales, în calitate de președinte, prima și cea mai importantă responsabilitate pe care o aveți este aceea de a proteja oamenii.

200.000 de oameni mor în fiecare an în Statele Unite din cauza poluării aerului și jumătate din râurile noastre sunt poluate excesiv.

Nu putem să ne retragem și să nu facem nimic în timp ce oamenii se îmbolnăvesc și mor, deși știm că există și o altă cale.

Domnule președinte, știu că poate fi mai ușor și mai confortabil să ne uităm în trecut. Și pentru mulți oameni, trecutul pe care îl știm este mai puțin înfricoșător decât viitorul pe care nu îl cunoaștem.

Dar unii dintre noi știu ce înseamnă un viitor bazat pe energia verde. Și nu este înfricoșător.

Așa că, vă rog, domnule președinte, alegeți viitorul”, i-a transmis Arnold Schwarzenegger lui Donald Trump într-un videoclip publicat pe internet.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori