ATAC în Marea Britanie de Revelion: Mai mulți oameni au fost ÎNJUNGHIAȚI în plină stradă 

ATAC în Marea Britanie de Revelion: Mai mulți oameni au fost ÎNJUNGHIAȚI în plină stradă 

Atac în Marea Britanie în noaptea de Revelion. Trei oameni au fost înjunghiaţi în Manchester de un individ care, potrivit martorilor, a strigat Allah Allah, informează BBC News.

Agresorul din Manchester a rostit cuvinte în limba arabă în mometul în care a fost reținut.

Atacatorul a fost imobilizat după ce s-a folosit asupra lui spray paralizant şi un aparat cu electroşoc. Bărbatul se află, în prezent, în arestat, sub interogatoriu. Agresorul din Manchester a atacat oamenii care petreceau Revelionul în stația Victoria, una dintre gările şi staţiile de tramvai importante ale celebrului oraș britanic.

Un bărbat şi o femeie au fost înjunghiaţi de individ cu un cuţit şi transportaţi la spital cu răni serioase, potrivit poţiei. Un ofiţer a fost şi el înjunghiat şi a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă.

Momentan, nu se cunoaşte ce l-a impins sa se năspustească asupra oamenilor chiar de Revelion, după cum notează presa internaţională.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)