Atac sângeros în Japonia! Cel puţin 19 morţi şi zeci de răniţi, după ce au fost înjunghiați de un individ (FOTO)

Atac sângeros în Japonia! Cel puţin 19 morţi şi zeci de răniţi, după ce au fost înjunghiați de un individ (FOTO)
Foto: theguardian.com

Cel puţin 19 oameni au murit, iar alți 50 au fost răniți, după ce au fost înjunghiați, marți dimineață, într-un atac comis la nun centru pentru persoane cu dizabilităţi din oraşul japonez Sagamihara, situat în apropiere de Tokyo, potrivit cnn.com.

Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a înjunghiat mortal 15 persoane şi a rănit alte cel puţin 45, după care s-a predat la o secţie de poliţie. Agresornul le-a spus poliţiştilor: "Am făcut-o".

Individul a explicat în faţa poliţiştilor: "Vreau să scap de toate persoanele cu dizabilităţi din lumea aceasta", potrivit ziarului Asahi Shimbun.

Polițiștii l-au arestat preventiv pe agresor, angajat al Centrului pentru persoane cu dizabilităţi Tsukui Yamayuri.

Până în acest moment, nu se știe exact motivul atacului, care este cel mai grav comis în Japonia în ultimii ani.

Cel puţin 19 morţi şi zeci de răniţi, după ce au fost înjunghiați de un individ

Tags:
Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o