Australia: Fotbalist român reţinut şi eliberat într-un dosar de aranjare a unor meciuri

Australia: Fotbalist român reţinut şi eliberat într-un dosar de aranjare a unor meciuri
Atacantul român Cristian Cristea, fost jucător la FC Snagov şi Viitorul Constanţa, a fost reţinut şi ulterior de poliţie, în Australia, fiind anchetat într-un dosar de aranjare a mai multor partide. ...

Atacantul român Cristian Cristea, fost jucător la FC Snagov şi Viitorul Constanţa, a fost reţinut şi ulterior de poliţie, în Australia, fiind anchetat într-un dosar de aranjare a mai multor partide.

Jucătorul care activează în prezent la Southern Stars, din a doua ligă australiană, a fost eliberat în cursul zilei de luni din arestul poliţiei, el urmând să mai fie supus altor interogatorii.

Într-un meci în care Southern Stars conducea pe South Melbourne la pauză, antrenorul Zaya Younan i-a schimbat pe cei mai buni jucători ai echipei, inclusiv pe Cristea, care marcase golul.

La final, meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, scrie AFP.

În acest sezon, Southern Stars a avut un buget de doar 45.000 de dolari pentru jucători şi antrenori.

Younan s-a oferit să fie antrenorul echipei în acest sezon fără a fi remunerat, deşi tehnicienii au la acest nivel salarii între 400 şi 1.000 de dolari pe săptămână. Totodată, el a promis că va aduce jucători străini pe gratis.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)