Bătaie între soția primarului și o altă alegătoare, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin / Coada la votare în comuna Zorlețu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO)

Bătaie între soția primarului și o altă alegătoare, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin / Coada la votare în comuna Zorlețu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO)

Zorlențu Mare este comuna din Caraș-Severin în care, la fiecare rând de alegeri, Poliția Română dislocă forțe suplimentare.Prin urmare, nici anul acesta nu face excepție. La alegerile locale de duminică, 27 septembrie 2020, două femei, între care soția primarului, s-au bătut în fața secției.

Bătaie între două femei, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin

Scandalul uriaș a plecat de la faptul că una dintre femei filma cu telefonul mobil coada formată în fața secției din Zorlentu Mare.

Într-adevăr coada la primele ore era formată din circa 400 de persoane.Mulți dintre oameni fiind la coadă încă de la ora 05.00, cu două ore înainte de deschiderea secției.

Localnicii spun că, mulți dintre cei care sunt la coadă sunt necunoscuți, fiind aduși de contracandidatul actualului primar, respectiv candidatul PNL, potrivit reper24.

Sătenii spun că Isfan Ion Marius ar fi dat cate 200 de euro flotanților ca să îl voteze, în defavoarea actualului primar, de la PSD, care își dorește un nou mandat.

Bătaie între soția primarului și o altă alegătoare, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin

MAI – Amenzi de până la 1000 de lei pentru cetățenii care pozează sau filmează buletinul de vot

Purtătorul de cuvânt alMAI, Monica Dajbog, a precizat duminică dimineață că fotografierea sau filmarea buletinului de vot de către alegători în timpul exercitării dreptului de vot va fi aspru pedepsită.

Mai exact, fapta se va sancționa cu o amendă cuprinsă între 600 şi 1.000 de lei.

„Refuzul oricărei persoane de a se conforma dispoziţiilor preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare cu privire la asigurarea ordinii în localul de vot şi în împrejurimi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 2.200 şi 3.000 de lei.

Aceeaşi amendă este prevăzută şi pentru comercializarea sau consumul de băuturi alcoolice pe o distanţă de 500 de metri în jurul localului secţiei de votare”, a precizat Dajbog, într-o declaraţie de presă la sediulMAI.

Ultima oră
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)