Berlusconi i-a oferit tinerei Ruby cadouri în valoare de 240.000 euro

Berlusconi i-a oferit tinerei Ruby cadouri în valoare de 240.000 euro
Premierul italian Silvio Berlusconi i-a oferit tinerei marocane Karima El Mahroug 24 de cadouri în valoare de aproximativ 240.000 de euro, potrivit Daily Telegraph. Karima El Mahrong, cunoscută sub numele de "Ruby", a...

Premierul italian Silvio Berlusconi i-a oferit tinerei marocane Karima El Mahroug 24 de cadouri în valoare de aproximativ 240.000 de euro, potrivit Daily Telegraph.

Karima El Mahrong, cunoscută sub numele de „Ruby”, a primit două ceasuri Rolex, un guler de blană de 18.000 euro și promisiunea pentru un Audio R8 nou. De asemenea, tânăra dansatoare a mai primit un colier de diamante în valoare de 15.000 euro, realizat de casa de bijuterii Recarlo. Aceeași casă de bijuterii  de unde Silvio Berlusconi a achiziționat inele, pe care le-a oferit cadou colegelor sale de partid.

„Persoana care mi-a dat colierul este Silvio Berlusconi, pe care l-am întâlnit de două ori la Arcore”, a declarat tânăra pentru anchetatori, cu referire la vila de lângă Milano a premierului italian, unde au avut loc controversatele petreceri ale acestuia.

Pe lângă cadourile consistente primite, Karima El Mahrong  posedă pantofi Versace și bijuterii cu diamante de la Bulgari și Tiffany. Anchetată anul trecut de către procurori, „Ruby” a mai spus că prim-ministrul i-a dăruit un cadou special de Sfântul Valentin, un ceas Dolce&Gabbana cu cristale Swarovski,  pentru a marca prima lor întâlnire.

Legătura între Silvio Berlusconi și Karima El Mahrong a început de la un scandal în care omul politic  a fost cercetat pentru întreținere de relații sexuale cu minore și abuz în funcție. Atât Berlusconi, cât și El Mahrong neagă acuzațiile, admițând că dineurile la care cei doi au fot prezenți au decurs normal.

„Rubygate” este deja al treilea scandal sexual în care este implicat prim-ministrul italian, după cazurile Noemi – o minoră a cărei frecventare a dus la divorțul cu soția sa – și D’Addario, o prostituată care a povestit cum a petrecut o noapte intimă cu Berlusconi.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică