Bill Maynard, cunoscut pentru rolul său din serialul „Heartbeat”, a încetat din viaţă. Cum a murit actorul (VIDEO)

Bill Maynard, cunoscut pentru rolul său din serialul Heartbeat, a încetat din viaţă. Cum a murit actorul (VIDEO)

Actorul Bill Maynard a murit în spital la vârsta de 89 de ani, după ce și-a rupt șoldul în urma unei căderi de pe scooterul său electric, conceput pentru persoane cu dizabilităţi, informează Sky News.

Maynard, pe numele său real Walter Williams, este bine-cunoscut pentru interpretarea lui Claude Jeremiah Greengrass timp de opt ani în serialul TV „Heartbeat”, care a fost urmărit de 18 milioane de telespectatori la momentul său de vârf.

El a apărut, de asemenea, în cinci filme din seria „Carry On” și în show-urile TV „The Gaffer”, „Worzel Gummidge” și „Minder”.

Maynard s-a retras inițial din actorie în 2000, după ce a suferit o serie de atacuri cerebrale, dar s-a întors să joace în serialul „The Royal”, adaptat după „Heartbeat”, ]n 2003.

El și-a ales numele de scenă ca o referire la producătorii de jeleuri.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză