CAZ INEDIT la Muzeul Luvru! Unei bloggerițe i-a fost interzis să intre din cauza rochiei: Picasso mi-ar fi iubit ţinuta (FOTO)

CAZ INEDIT la Muzeul Luvru! Unei bloggerițe i-a fost interzis să intre din cauza rochiei: Picasso mi-ar fi iubit ţinuta (FOTO)

Bloggeriţa australiană Newsha Syeah, în vârstă de 25 de ani, a avut parte de o surprinză neplăcută atunci când a vrut să viziteze Muzeul Luvru din Franţa.

Tânăra a povestit că din cauza rochiei pe care o purta în acel moment, un gardian de la pază i-a închis uşa în nas.

De asemenea, Newsha Syeah a susținut că bărbatul e a făcut „gesturi de dezgust“ la adresa ei şi i-a spus „să se acopere“.

Astfel, pentru a indica cât de nepotrivit a fost momentul aceasta a distribuit o poză cu rochia pe care a purtat-o și un mesaj pe Instagram.

„Ieri, aflându-mă la Luvru, am fost oprită la intrare de omul de la securitate din cauza ţinutei. Gardianul a făcut cele mai dezgustătoare şi oribile gesturi şi expresii faciale, spunându-mi să mă acopăr. Am fost dezamăgită, pentru că nu credeam că Luvru are o asemenea regulă impusă”, a scris tânăra pe contul său de socializare.

De asemenea, alături de fotografie tânăra a pus descrierea „Picasso mi-ar fi iubit ţinuta“.

Tags:
Ultima oră
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța
20:29 - Cătălin Drulă: Centura orașului Bacău, deschisă integral traficului. Proiectul, finalizat în avans față de termenul contractual