Boris Johnson, discurs despre climă la ONU: Când Broscoiul Kermit a cântat că nu e ușor să fii verde, s-a înșelat! (VIDEO)

Boris Johnson, discurs despre climă la ONU: Când Broscoiul Kermit a cântat că nu e ușor să fii verde, s-a înșelat! (VIDEO)
Foto: Pixabay

Premierul britanic Boris Johnson a stârnit râsete la Adunarea Generală a ONU, după ce l-a invocat pe Broscoiul Kermit în discursul său despre protejare mediului și măsurile de combatere a schimbărilor climatice.

Boris Johnson a citat din Broscoiul Kermit la Adunarea Generală a ONU

„Deţinem o putere uimitoare de a schimba lucrurile în bine şi deținem o putere uimitoare pentru a ne salva pe noi înşine! Atunci Când Broscoiul Kermit a cântat ”Nu e uşor să fii verde” – vă amintiţi? -, vreau să ştiţi că el s-a înşelat. Chiar s-a înşelat! Pentru că e uşor şi, mai mult decât atât, e profitabil şi corect să fii verde!”, a declarat Boris Johnson, citat de AFP.

El și-a continuat apoi gluma cu o mică remarcă: „Nu mai contează că el a fost, de asemenea, inutil de nepoliticos faţă de Miss Piggy, după părerea mea”.

Premierul britanic a susținut apoi că ar trebui plantați foarte mulți copaci în întreaga lume și ar trebui pus accentul pe energia eoliană. A dat apoi exemplul Marii Britanii, precizând: „Producem atât de multă energie eoliană offshore, încât mă gândesc să îmi schimb numele în

”Boreas” Johnson, în onoarea zeului nordic al vântului”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:57 - Emmanuel Macron a criticat, chiar la Washington, măsurile economice „superagresive” ale lui Joe Biden: „Poate că vă veţi rezolva problema, dar o vei înrăutăţi pe a mea”
08:33 - Valeriu Stoica anunță că PSD și PNL vor să comaseze alegerile locale și parlamentare din 2024: „S-a creat o stabilitate a celor două mari partide. Orice nou partid anti-sistem nu are șanse să ajungă la Putere”
08:07 - 1 Decembrie, Ziua Naţională a României: Spectacol grandios în Capitală. Sistemele HIMARS și Patriot, prezentate în premieră. Circa 150 de militari străini vor fi la paradă (VIDEO)
23:50 - Bill Clinton, testat pozitiv pentru COVID-19. Fostul președinte al SUA îi îndeamnă pe americani să se vaccineze
23:32 - Christine McVie, membră a trupei Fleetwood Mac, a murit la vârsta de 79 de ani
22:59 - Argentina și-a câștigat grupa și e mare favorită în duelul din optimile Cupei Mondiale / Mexic a bifat o premieră negativă după circa patru decenii
22:35 - Cristian Tudor Popescu: Transilvania e pentru Ungaria ce e Ucraina pentru Rusia
22:18 - Un iranian de 27 de ani a fost împușcat mortal în timp ce sărbătorea eliminarea țării sale de la Cupa Mondială din Qatar
21:48 - 9 marinari răniți după un incendiu la bordul portavionului USS Abraham Lincoln
21:34 - Pirotehnice, un pumnal și un lanț găsite asupra unui tânăr care încerca să intre în Sala Sporturilor din Arad la un meci de baschet. Ce explicație le-a oferit jandarmilor