Călătorie pe picior mare: Regele Arabiei Saudite s-a deplasat în Indonezia însoțită de 460 de tone de bagaje (VIDEO)

Călătorie pe picior mare: Regele Arabiei Saudite s-a deplasat în Indonezia însoțită de 460 de tone de bagaje (VIDEO)
Foto: Youtube

Regele saudit nu se desparte de lux în turneul său prin Asia. "Bagajele" regelui Salman pentru vizita sa de 9 zile în Indonezia cântăresc aproape 460 de tone şi includ şi două limuzine de lux Mercedes.

Regele Salman bin Abdul Aziz călătoreşte în mare stil la prima vizită a unui lider saudit în Indonezia după 46 de ani. Regele saudit a dus în avionul său, printre altele, două limuzine Mercedes-Benz S600, dar şi două lifturi electrice.

Călătorie pe picio mare: Regele Arabiei Saudite s-a deplasat în Indonezia însoțită de 460 de tone de bagaje

#DIRECT_ONE_aby5o6#

Autorităţile Indoneziene susţin că nu mai puţin de 572 de muncitori au fost angajaţi pentru a se ocupa de bagajele regelui saudit ce cântăresc 460 de tone. Anturajul acestuia va avea aproximativ 1500 de oameni, dintre care 10 miniştri, 25 de prinţi şi cel puţin 100 de agenţi de securitate.

Familia regală saudită este cunoscută pentru călătoriile sale grandioase . În 2015, la vizita în Washington, Salman a închiriat toate cele 222 de camere ale celui mai luxos hotel din Georgetown, Four Seasons. În timpul mandatului de la Casa Albă, nici Barack Obama nu s-a lăsat mai prejos. În cadrul vizitei în Africa subsahariană din 2013, Obama a fost acompaniat de 56 de vehicule, dintre care 14 limuzine şi sute de agenţi ai serviciilor secrete.

Urmăriți B1TV.ro și pe