Carne de HIENĂ servită clienților. Unde s-a întâmplat acest lucru și cum a fost posibil așa ceva

Carne de HIENĂ servită clienților. Unde s-a întâmplat acest lucru și cum a fost posibil așa ceva

Un restaurant din Arabia Saudită a fost închis și amendat dupa ce s-a constatat că acesta servește carne de hienă clienților.

În timpul unei vizite surpriză, oficiali ai municipalității Surat Obaidah au constatat că în zonă erau descărcate alimente care au atras atenția, potrivit unui raport al presi arabe, informează khaleejtimes.com.

Acest lucru a atras suspiciuni din partea autorităților, care imediat au izolat restaurantul și au confiscat carnea care s-au dovedit a fi de hienă.

Un kilogram de carne de hienă ridică costuri enorme, în funcție de vârsta animalului, potrivit unui medic.

Accesta a mai adăugat că în ceea ce privește carnea de hienă nu există nici beneficii pentru sănătate dar nici efectele nocive ale acesteia, așa cum s-a dovedit științific.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)