E strigător la cer! A descoperit că NU are cancer după ce a făcut patru ani de chimioterapie

E strigător la cer! A descoperit că NU are cancer după ce a făcut patru ani de chimioterapie

Americanul James Salaz a trecut prin clipe grele încă de când a fost la Spitalul Memorial Montrose, SUA,acolo unde doctorii l-au diagnosticat cu o formă rară de cancer în care excesul de celule albe din sânge duc la formarea de tumori în tot corpul, după ce aceștia au descoperit că avea două „anomalii” la nivelul plămânului stâng.

Pentru a scăpa de boală, bărbatul a făcut patru ani de chimioterapie, însă „anomaliile” nu au prezentat nici o schimbare, potrivit libertatea.ro.

Astfel, James Salaz a consultat și un alt medic în 2017, după ce doctorul care i-a dat diagnosticul a plecat din spital și a aflat că nu a avut niciodată cancer.

„M-a sunat și mi-a spus că nu am avut niciodată cancer. Sufăr de o boală numită vasculită. O boală pe care dacă o tratam în tot acest timp, eram bine”, povestește James, care susține că acele „anomalii” erau defapt vene inflamate, nu cancer.

Vasculita este o afecțiune care constă în inflamarea vaselor de sânge și care conduce la modificarea pereților acestora și restricționarea fluxului de sânge.

Tags: