Cel mai bogat chinez din lume, Zon Quinghou, duce o viaţă cumpătată: Mănâncă la cantină

Cel mai bogat chinez din lume, Zon Quinghou, duce o viaţă cumpătată: Mănâncă la cantină
Zon Quinghou, cel mai bogat chinez din lume, cu o avere de aproximativ 8 miliarde de dolari, a declarat că nu cheltuie banii aiurea. Din contră, cheltuielile lui ajung la 20 de dolari pe zi.Magnatul de băuturi...

Zon Quinghou, cel mai bogat chinez din lume, cu o avere de aproximativ 8 miliarde de dolari, a declarat că nu cheltuie banii aiurea. Din contră, cheltuielile lui ajung la 20 de dolari pe zi.

Magnatul de băuturi răcoritoare Wahaha nu consumă alcool, nu pariază la jocuri de noroc, şi nici nu joacă golf. Ba mai mult, mănâncă de la cantina companiei pe care o deţine, informează FinancialPost.

„Motivul pentru care este atât de bogat se datorează faptului că reuşeşte să-şi păstreze chelutielile cât mai mici (…) nu se dă mare cu averea sa. Este foarte chibzuit”, a declarat directorul Grupului de Marketing din China, citat de sursa precizată.

Miliardarul atipic şi-a început cariera de jos. În urmă cu 15 ani, după ce a strâns bani de la rude şi prieteni, Zon Quinghou a venit în oraşul Hangzhou pentru a-şi deschide un magazin. Acesta vindea băuturi răcoritoare şi snacks-uri.

„Mi-am început cariera de jos. A face bani, pentru mine înseamnă să valorific viaţa”, a declarat Zon Quinghou.