Cerere în căsătorie emoționantă, refuzată în mijlocul unui mall

Cerere în căsătorie emoționantă, refuzată în mijlocul unui mall
Un tânăr îndrăgostit a pregătit în detaliu momentul în care îşi va cere aleasa inimii în căsătorie. A ales inelul, a repetat un cântec, a compus un discurs emoţionant şi chiar şi-a dus iubita în locul...

Un tânăr îndrăgostit a pregătit în detaliu momentul în care îşi va cere aleasa inimii în căsătorie. A ales inelul, a repetat un cântec, a compus un discurs emoţionant şi chiar şi-a dus iubita în locul unde s-au cunoscut pentru a-i pune marea întrebare, relatează Daily Mail.

Zis şi făcut. Într-un  fast-food dintr-un mall, bărbatul şi-a pus planul în aplicare în faţa a zeci de oameni.

Într-un video postat pe internet, bărbatul îngenunchează în faţa iubitei sale pentru a o cere de soţie şi pentru a-i declara iubirea lui.

“Iubesc totul la tine..Mă faci cel mai fericit om de pe pământ”, şi-a început tânărul discursul, acompaniat de un chitarist.

Dar în ciuda tuturor eforturilor iubitului ei, tânăra, care şi-a ţinut tot timpul mâinile la gură, părând foarte şocată, l-a întrebat “O Dumnezeule, ce faci?”, după care s-a uitat în jur şi a plecat.

Tânărul amorez a rămas cu inima zdrobită, înconjurat de oamenii şocaţi care îi făceau poze şi încercau să-l consoleze spunându-i că “este în regulă”.

Poate data viitoare se va gândi să facă o cerere în căsătorie într-un mediu ceva mai restrâns.

Cerere în căsătorie refuzată la mall

Tags:
Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL