China: O femeie a supraviețuit 15 zile într-un puț abandonat, hrănindu-se cu porumb și bând apă de ploaie

China: O femeie a supraviețuit 15 zile într-un puț abandonat, hrănindu-se cu porumb și bând apă de ploaie
O femeie din China a supraviețuit timp de 15 zile într-un puț abandonat. În acest timp, ea s-a hrănit cu porumb și a băut apă de ploaie, relatează AFP. Su Qixiu, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită...

O femeie din China a supraviețuit timp de 15 zile într-un puț abandonat. În acest timp, ea s-a hrănit cu porumb și a băut apă de ploaie, relatează AFP.

Su Qixiu, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită pe fundul unui puţ ascuns în spatele unor plante de porumb, având diametrul de un metru şi o adâncime de patru metri şi pereţii alunecoşi, făcând astfel imposibilă orice escaladare a lui.

În momentul în care a fost găsită, femeia era ”îngrijorător de slabă”, au afirmat pompierii care au participat la operațiunea de salvare.

Timp de două săptămâni, Su a supravieţuit hrănindu-se cu porumb crud pe care l-a smuls în cădere. Două averse care au avut loc în această perioadă i-au asigurat apa de băut.

Văzând că nu mai vine de la cules de plante medicinale, familia a căutat-o în zadar timp mai multe zile. În cele din urmă, sătenii au auzit strigătele sale disperate în timp ce recoltau porumbul de pe un câmp din apropiere.

Femeia a fost transportată la spital, iar starea sa de sănătate este considerată staționară.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)